Nyhedsbrev april 2013

Om Dansk TT-Klub

Dansk TT-Klub er et fællesskab af modeljernbanefolk, som interesserer sig for modeljernbaner i størrelse TT, skala 1:120.

Klubben er hjemmehørende i Københavnsområdet, men organiserer TT-interesserede over hele landet.

TT-Klubben bygger bl.a. på et moduanlæg, som vises på udstillinger i ind- og udland.

Formand er Martin Kristensen.

 

Du kan kontakte os på mail:

 

ttklub@yahoo.dk

Nyt på siden:

 

Nyhedsbrev lagt op den 12.4.2016

 

Nyhedsbrev lagt op den 16.8.2015

 

Nyhedsbrev lagt op den 3.12.2014

 

Artikel fra TILLIG CLUB-AKTUELL om vores modulanlæg. Se link på forsiden til PDF af artiklen samt oversættelse til dansk (1.10.2014)

 

Læs om bygningen af en dansk DSB litra N i TT under menupunktet DSB i TT (3.4.2014)

Nyhedsbrev april 2013 - DMJU udstilling 5.-6. april i Køge

 

5.-6. april 2013 var vi afsted til DMJU (Dansk Modeljernbane Unions) årlige udstilling, der blev afholdt i stadionhallerne i Køge. Det var en glimrende udstilling med to haller fyldt med modeltog - hvor der i år var rigtig mange kørende anlæg.

 

Besøg fra Leinefelde

Hvert år plejer der at være et internationalt anlæg på DMJU´s udstilling. I år havde vi været behjælplige med at formidle en kontakt til en af Tysklands førende TT-klubber fra byen Leinefelde. Leinefelde-klubben har et superflot TT-anlæg, som de har bygget på i over 10 år. Forbilledet er DR i Østtyskland i epoke IV. På anlægget kan der køres med tog i realistisk længde - anlægget betjenes 100% manuelt.

Vi havde gæsterne fra Leinefelde indkvarteret privat hos Dansk TT-Klubs medlemmer. Vi havde nogle hyggelige dage sammen med vores nye tyske venner, og vi håber at kunne komme på genbesøg til en udstilling i Leinefelde.

 

LINK TIL TT_KLUB LEINEFELDE

 

Vores modulanlæg

På udstillingen havde vi selvfølgelig selv travlt med vores store modulanlæg. Vi viste for første gang vores færdige grænsemodul med grænsen mellem DDR og Vesttyskland. Endvidere har vi færdiggjort det nye boliområde i Alt Mittweida med garageanlæg, boligblokke og supermarked.

Endvidere er Martin kommet langt med bygningen af sporvognslinjen i Alt Mittweida. Det bliver en dobbeltsporet linje med automatisk blokdrift for 2-3 sporvogne. Bliver superflot når der er lagt gadebelægning rund om sporvognssporede.

 

Du kan i gallerierne her på siden se foto fra udstillingen i Køge.

 

 

 

 

Copyright © 2012 CompanyName.com